4ετής Μετεκπαίδευση στη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών & Ενηλίκων

blog3

 
Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι απόφοιτοι θα έχουν την δυνατότητα εγγραφής στον έγκριτο Βρετανικό Σύλλογο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (British Association for Counselling and Psychotherapy – BACP) ως αυτόνομοι θεραπευτές κατόπιν υποβολής ατομικής αίτησης.
 
Η Μετεκπαίδευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Ενηλίκων έχει στόχο την εκπαίδευση και επιστημονική κατάρτιση στον χώρο της ψυχοθεραπείας. Αποτελεί από τα ελάχιστα προγράμματα στην Ελλάδα που συνδυάζουν τη θεραπεία  παιδιών και ενηλίκων.


Στην Εκπαίδευση δίνεται μεγάλη έμφαση στη βιωματική μάθηση τόσο στο κομμάτι της θεωρητικής κατάρτισης και της επεξεργασίας κλινικών περιπτώσεων, όσο και της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.
 
Η διαδικασία των αιτήσεων και των συνεντεύξεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2018.
 
 
Μετεκπαίδευση στα «μεταφροϋδικά» ρεύματα (όπως η θεωρία των αντικειμενότροπων σχέσεων, η θεωρία του συναισθηματικού δεσμού κ.α).
 
Επίκεντρο αυτών των ρευμάτων είναι η ανάγκη του ανθρώπου να σχετιστεί με τους άλλους ανθρώπους, που με τη σειρά της πηγάζει από την ανάγκη και τις προσπάθειες του βρέφους να σχετιστεί με τη μητέρα του. Οι συναισθηματικές εμπειρίες που γεννιούνται από την αρχαϊκή αυτή σχέση διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου και επηρεάζουν όλες τις μετέπειτα σχέσεις.
 
 
 
Χρονική διάρκεια: Οκτώβριος-Ιούνιος
Ημ. διεξαγωγής: 1 ΣΚ το μήνα, Σάββατο & Κυριακή: 10:00-18:00
Κόστος για κάθε έτος: € 1.350
Κόστος για τις εποπτείες: €60 για κάθε ομαδική εποπτεία 90΄
Για εγγραφές έως τέλος Ιουνίου: € 1.200
 
Για τη συμμετοχή 3 εκπαιδευομένων πραγματοποιείται έκπτωση 20%.
Στις αναγραφόμενες τιμές δε περιλαμβάνεται το νόμιμο ποσοστό Φ.Π.Α 24%.
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  http://dikepsy.gr/index.php?view=view_article&option=ekpaideusi_sti_neopsixanalitiki_psixotherapeia&lang=el   συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και αποστείλετε ηλεκτρονικά ως επισυναπτόμενο αρχείο στο email: dikepsy@dikepsy.gr